top of page

Individueel

Het is altijd mogelijk een gratis en vrijblijvende kennismaking vooraf van maximaal 15 min te vragen. Neem gerust contact op als je meer te weten wil komen of een afspraak wil.

éénmalige privé sessie

Na de beslissing een sessie te boeken volgt eerst een intake om na te gaan wat jouw grootste noden en wensen zijn. De daarop volgende sessies gaan we telkens de theorie van een bepaalde intermittent living prikkel gaan combineren met de praktijk. Zo weet je telkens waarom we een bepaalde prikkel gaan toepassen en welke voordelen we er uit halen om daarna deze direct te mogen ervaren. Daarna beslis je zelf hoe je verder gaat of wanneer je je volgende afspraak boekt.

Eén sessie duurt ongeveer 1u.

langdurige trajecten

De beslissing een langdurig traject aan te gaan kan een grote stap zijn. Het is altijd mogelijk om eerst gratis en vrijblijvend samen te zitten voor aanvang van een traject om uitgebreid te bespreken wat de opties zijn.

Over een tijdspanne van minimaal 3 maanden bouwen we op van de beginselen van het klimmen en intermittent living tot een realistisch haalbaar doel of resultaat. Er worden regelmatig afspraken ingepland naar jouw mogelijkheden om te leren en te doen. Ademhalingsoefeningen, koudeprikkels, hitteprikkels, ... en klimmen of klimgerelateerde oefeningen als bewegingsvorm. 

Na afloop van het traject ga je als vrijer, rustiger en wijzer mens door het leven en heb je de tools in handen om zelf verder te werken aan je eigen verhaal.

 

Wat mag je verwachten?

-Er wordt besproken welke intensiteit mogelijk is. Wil je wekelijks aan de slag? Of liever om de maand?

-Je krijgt tips en tricks mee naar huis om zelf verder aan de slag te gaan om maximaal de voordelen te ervaren. 

-Tijdens de duur van het traject mogen er altijd berichten gestuurd worden met vragen, bedenkingen en zelfs de dagelijkse avonturen die je beleefde.

extras:

-Word één keer per maand met een micro adventure verrast. Verwacht het onverwachte!

-Er kan een einddoel gekozen worden rond het klimmen. Afhankelijk van jouw doelen kan naar een bepaald klimniveau, zowel indoor als outdoor, gewerkt worden. Voor de ambitieuzen kan zelfs een trip naar de bergen om daar het echte werk te gaan toepassen!

bottom of page